13:00

Karlslunds IF HFK 2

Referat: IFK Lindesberg - Karlslunds IF HFK 2

Genomgång inför match

Redan innan tio minuter var spelade tog vi ledningen med 1-0. Firaz tog sig snyggt runt på vänsterkanten, drev in mot mål och sköt över målvakten vid första stolpen. Efter det tog det tyvärr stopp i vårat fina spel. Det kändes från sidan som att flera i laget inte riktigt var med i matchen och vi hade dåligt fokus. Att motståndarna skulle göra mål kändes därför bara som en tidsfråga. Till slut resulterar det i både ett och två mål bakåt vilket gav oss ett underläge med 1-2 efter halva matchen.
Det blir bättre i andra halvlek, men det är Karlslund som har de flesta chanserna och lyckas även göra 1-3 vilket blir slutresultatet. Vi förlorar till slut mot ett mer taggat och organiserat lag som hade ett mycket stabilt försvarspel.

Från matchen tar vi med oss en mycket snygg benparad från Alex i målet, bra spel när vi kom runt på kanterna och att vi lyckades ”lufta” samtliga sju spelare som startade på avbytarbänken. Vi har många som vill spela vilket är en rolig utmaning för oss ledare.
Det är även kul att killarna är så duktiga på att lyssna när vi ger instruktioner!